Ompeluhuoneen kauppa

11. huhtikuuta 2014

Haalarit ja lakki

Kävin tuossa muutama päivä sitten kirppiksellä ja voi hyvänen aika, mitä löysin! Aivan kuin joku olisi ripotellut ihania kankaita ihan Oivan ompeluhuoneprojekteja varten eri puolille kirpputoria. 


Tein sitten toiset haalarit tyttärelle. Tosin pottaharjoitteluun nämä ei liene parhaat pökät, mutta eivät ainakaan kiristä mistään. Kaava Elsebeth Gyntherin Ompele lapselle -kirjasta, kuten edellisetkin, suunnilleen samoilla muokkauksilla. 

Tuo sydänkangas oli juuri se kangas,jota olin kaivannut lippiskankaaksi. Tein nyt sitten vielä yhden lätsän, kun löysin tämän kankaan. Miten ihmeessä siitä tuli vähän pieni? (Aika usein mulle käy just näin, että kun yritän tehdä jotain ekstraihanaa, jokin menee vähän pieleen.) Lakin kaavana tuo sama lierihatusta muokattu kuin edellisissäkin.


 Haalareissa pilkullinen vuori yläosassa ja siniset kierrätysnapit. Yksi tahrakin jo valmiina päällyskankaassa, niin ei sitten harmita niin paljon, kun tulee seuraavat.


PS. Lisäsin pari juttua tuonne oikeaan sivupalkkiin. Haku-toiminnolla voi hakea tästä blogista hakusanoilla. Arvelin sen olevan käytännöllinen työkalu ainakin itselleni. 

Lisäsin myös lukijat-listan, joka näyttää tällä hetkellä kohtuullisen suppealta. En itsekään ole ihan varma, mikä tuon listan merkitys on, mutta ainakin bloggeriin kirjautuneet ihmiset saa suoraan tiedon mun postauksista, jos alkaa lukijoiksi. Hiukan tällaista inhimillistä uteliaisuuttakin on mukana, kun tuon palkin tuonne lätkäisin: kiinnostaa, keitä te säännölliset lukijat olette. Tätä piskuista plokia saa silti lukea ihan vapaasti anonyyminä ja käynnistään jälkiä jättämättä tästä lähtienkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti