Ompeluhuoneen kauppa

11. syyskuuta 2015

Kravatteja


Ompeluhuoneessa on vallinnut sikäli erikoinen tilanne, että on ollut jonkin verran ompeluaikaa, mutta ei mitään pakottavaa tarvetta ommella kenellekään lapsista. Surauttelin sitten ilokseni muutamia kravatteja kierrätyskankaista, paitsi tuo vihreä-mustaraidallinen Marimekon kangas taitaa olla ihan uutta. Jos joku tällaisen tahtoopi, niin minähän lähetän postilaatikkoosi.


Tein blogiin "Ompeluhuoneen kauppa"-välilehden. Sinne pääsee tuolta yläpalkista klikkaamalla. Siltä varalta, jos jotain muutakin pientä ehdin joskus ommella yli oman tarpeen.


Näissä kravateissa on kuminauhakiinnitys napinläpikuminauhalla.


Tässä kullannuput poseeraavat kravateissaan, jotta näette vielä, miltä kravatit kaulassa roikkuessaan näyttävät. Vasemman reunan henkilön kravatti ei ole suorassa, mutta se ei johdu kravatista, vaan aivan muista seikoista, joita en nyt tässä käy luettelemaan.

Ps. Minulla on y-tunnus ja asiakas saa ostoksesta kuitin, joten tämä kaupankäynti täyttää kaikki lain asettamat vaatimukset toki. 


6 kommenttia:

 1. Onpas tyylikkäitä! Ootko löytänyt kravatin ohjeen jostakin vai itse sen piirustanut? Ei sillä, että meillä olisi mitään juhlia tiedossa, kuhan vaan mielenkiinnolla kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Oon saanut tuon kaavan joskus vuosia sitten, kun ompelin kravatteja myyjäisiin. En tiedä kaavan alkuperää, harmi.

   Poista
 2. Komeita on! Minkä ikäiselle nämä sopii? Ostin just tuollasen kuminauhallisen pikkukrakan, jota ei itse solmita, ja kotona nauroimme kun se olikin aivan ylimittainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, Sakru :). Nyt vasta kerkeen vastaamaan, kun ollut niin kiireinen sunnuntai. Mittasin ja mu-va sekä yksi kelta-valkoisista on solmun yläreunasta alakärkeen 24,5 cm. Mutta tarvittaessa noita on helppo lyhentää tai pidentää, tein vain solmut johonkin kohtaan vähän summissa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Näiden tekemiseen meinaa jäädä koukkuun...

   Poista