Ompeluhuoneen kauppa

4. kesäkuuta 2014

Hiuslenkkejä ja pinnejä

Pidimme tyttöjen kanssa kesken hellepäivän pienen sisätauon ja värkkäsimme sarjan hiuslenkkejä kesän rientoihin. On joitakin tavaroita, jotka häviävät tässä huushollissa käsittämättömällä tavalla ja hiuslenkit ynnä pinnit lukeutuvat niihin. (Muita ovat esim. sukkien parit, lyijykynät ja jäätelö.) 


Näitä hiuslenkkejä on tullut väsättyä ennenkin (klik), mutta nyt tein yksivärisiä. Lykkäsin tällä kertaa aina yhteen lenkkiin kaksi samanväristä nappia. 


Tämä hiuslenkkien askartelu on helppoa puuhaa, johon voi hyvin ottaa tyttöset mukaan ideoimaan ja leikkelemään tilkkuja kankaista. Kaikki tarvikkeet on tilattu Nappikauppa Punahilkasta


Pari pinniäkin teimme, vaikka näissä on ollut ongelmana se, että tuolla Nappikauppa Punahilkan liimalla en ole oikein saanut nappeja pysymään paikoillaan pinneissä. Toiset pysyy, toiset ei. Pitäisi varmaan kokeilla jotain muuta liimaa.
Ompeluaika on viime viikkoina ollut vähissä, mutta olen nyt yrittänyt saattaa päätökseen keskeneräisiä juttuja. Jospa saisin niitä tänne pläjäytettyä joku päivä. 

2 kommenttia:

  1. Kävin kurkistelemassa blogiasi, ihania juttuja! Pinnit ja hiuslenkit ovat hauskoja. Meillä niillä ei kyllä ole käyttöä, minulla ja pojalla lyhyet ja miehellä ei lainkaan, mutta lahjoiksi voisikin näpertää.

    VastaaPoista
  2. Näppärä setti pinnejä. Nyt riittää hetkeksi ja värejä monenlaisten vaatteiden kans! :)

    VastaaPoista