Ompeluhuoneen kauppa

27. helmikuuta 2014

Silityskuvia ja haaremihousuja(ko)


Tilasin Pikku Piltistä valmiita silityskuvia ja länttäsin ensimmäisen niistä aiemmin ompelemaani mustaan bldyyn. Jopas tuli komia kuva näppärästi. 


Keväältähän tuolla ulkona näyttää, vaikka ei vielä pitäisi, ja innostuin minäkin jo ajattelemaan kesävaatteita. Haaremihousuiksiko näitä sanotaan, kun näissä ei ole ollenkaan KE/KT -saumaa? Kesällä nämä lienevät haaremishortsit, nyt haaremihousut tälle kasvavalle ihmisentaimelle. 


Ottobren joustofroteesta. Leveät ja löysät. Nappeina Nappikauppa Punahilkan päällystetyt nappiaihiot.


Takana tuollainen kankaanpala pitämässä henkseleitä kiinni toisissaan.


Toiset samanmoiset joustavasta farkkukankaasta, jolla oli paikallisessa kangaskaupassa joku sivistynyt nimikin, mutta ei tietysti jäänyt mieleen. Joka tapauksessa paksuhkoa kangasta.


Kaavan tekeminen olikin oma projektinsa, jonka tiimellyksessä myös Juuso sai haaremihousut. Ensimmäisistä tuli nimittäin erittäin pienet. Juuso kyllä ansaitsee haaremihousut, sillä hän on kulkenut pelkissä alushousuissa erään pikkupojan mukana jo niin monta vuotta. Juuson pökät on väsätty kirppiskankaasta. 


Pöllökuva läntättiin trikoohuppariin. Jos ei jaksa tehdä kaulusta, voi aina tehdä hupun eikä tarvitse kantata mitään. 


Huppuun halusin vihreän vuorikankaan ja koska sellaista ei ollut yksivärisenä, laitoin nurinpäin tällaisen trikoon, jossa on toisella puolella painettuja kuvioita. Saattaahan sen huomata, jos tarkasti katsoo, mutta kuka nyt tarkasti katsoisi?


Semmoista. 

Ps. Pahoittelut huonoista kuvista. Otettu ns. tiukassa saumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti