Ompeluhuoneen kauppa

22. toukokuuta 2016

Päähineitä


Olen ommellut hattuja ja lakkeja, iltaisin ja viikonloppuisin, ja olen nauttinut siitä. 


Joissakin lierihatuissa on kiristysnauha lakkiosan ja lierin rajamailla.Lasten lierihattuihin olen tehnyt solmimisnauhoja.


Lippiksiä olen nyt väsännyt myös aikuisen päähän. Ja toki edelleen näitä kesämielen tuovia lasten lippiksiä, näistä tulee niin hyvä mieli. 
Omalle vesselilleni jemmasin täksi kesäksi sini-punaisen Marimekon palan. 
Jostain syystä pidän ehkä kuitenkin kaikkein eniten tästä mallista, jos näitä nyt tarvitsee asettaa järjestykseen. 


Trikoisia lippalakkeja olen myös ommellut.
Nauhoilla ja ilman.Tarkoitus olisi ehtiä ennen kesää (kai se tänä vuonna tulee) ommella vielä omille lapsille muutamia kesäpukineita ja kesän juhlien mekko mulle itselleni on tällä hetkellä Eurokankaan pussissa kankaana. Jotta ei tässä laakereille jäädä lepäilemään, vaikka kesäloma onkin ihan kynnyksellä. 

3 kommenttia:

 1. Onpas siinä monta hienoa hattua ja pipoa! Kivan malliset lippapipot, erityisesti tuo korville tuleva malli näyttää uudelle ja toimivalle.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, istuvia hattuja ja pipoja olet ommellut <3 varsinkin nuo Marimekon kankaista ommellut ovat niin ajattomiakin. Jaksaiskohan sitä itsekin ommella kesähattuja lapsosille? Alkavat vaan olla sen ikäisiä, etteivät ihan kaikki enää kelpaakaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosi harmi, että lapset niin äkkiä kasvavat ulos näistä äidin hatuista ja haluavat kaupasta lippiksen. Onneksi on nuo pari nuorinta... Näitä lakkeja on niin ihana ommella, että olen tehnyt nyt myyntiinkin.

   Poista