Ompeluhuoneen kauppa

11. maaliskuuta 2016

Talvilomalla...


...voi aloittaa kesästä haaveilemisen.


Josko nyt kestäisi polvet juhannukseen saakka?
Pientä plagiointia taskuissa eikä oikeasti ole noin kurttuiset nuo sivut, mutta kiirreessä kun vaatteen lattialle asettelee, niin rapatessa roiskuu.


Neitokainen vaikuttaa tyytyväiseltä.


Tämäkin kelpaa, vaikka ei ole pinkki. Kankaassa on "kultaisia timantteja".Tämä on hyvä, koska on pinkki. 


Viime kesänä t-paidat jäi kaappiin, joten uusia ei taideta tarvita. Näillä korkeuksilla pitkähihaiset on hyviä.


Pari lyhythihaistakin silti. En yleensä kovin piittaa printtipaidoista, mutta jos kankaassa on näin osuvat tekstit kahdelle pojanvesselille, niin sitä ei voi ohittaa. 11 kommenttia:

 1. Kivoja taas kerran! Onko sulla piirretty kaava tuosta "gugguu"-mekosta kun oma hahmotuskyky ei riitä. Olis kiva nähdä minkä malliset kaavat on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Sain Surinan pauloissa-blogin Paulalta kaavan housuihin ja sovelsin sitä tähän mekkoon. En tohdi kysymättä jakaa Paulan kaavaa, mutta Saumanvaran ohjeissa on myös kuvallinen ohje tästä, tai kysy Paulalta. On aika yksinkertainen ommella, mutta kieltämättä hankala aluksi käsittää...

   Poista
 2. Näin kesäisen pirtsakoista vaatteista tulee kyllä hyvälle tuulelle! Meillä on tuollaiset ensimmäisten leggareiden tyyliset lindexistä ostettu ja olen ajatellut vähän matkia niitä, rytyt tuovat kivan lisän leggareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä noista keltaisista tuli aika kivat. Jonkun verran väkertämistä oli noiden rypytysten kanssa, mutta jospa pysyis polvet ehjinä vähän pidempään.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Ihania, varsinkin tuo pinkki mekko! Ja hörhelöleggarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Itsekin tulin hyvälle tuulelle noista keltaisista leggareista. Niitä kun kuluu niin paljon, niin kiva keksiä käyttövaatteeseen joku juju.

   Poista
 4. Nuo keltaiset legginssit on aivan yli-ihanat!

  VastaaPoista
 5. Mainiot vaatteet :)! Keltaisten leggarien röyhelöpolvet on kyllä herkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eilen kävin piiitkästä aikaa lastenvaatekaupoissa ja Lindexillä näytti olevan myynnissä tuollaisia. Jollain lapsella siis olen nähnyt nuo ja matkin sitten.

   Poista