Ompeluhuoneen kauppa

13. syyskuuta 2014

Leivinliinoja

Kokeilin pitkästä aikaa jotain ihan uutta. Painoin kangasta perunalla. 


Ostin pellavakangasta Eurokankaasta ja Emo-kankaanpainoväriä paikallisesta askarteluliikkeestä ja perunoita ei edes tarvinnut ostaa, kun niitä oli jääkaapissa.


Kolmenlaista kuviota sain aikaiseksi.  


(Mitähän meidän naapurit ajatteli, kun ripustelin kauniina syksyisenä lauantaiehtoona leivinliinoja villalankaan kahden pihlajan väliin? Pittäähän sitä ihmisen harrastaa.)


Tämä oli helppoa ja hauskaa. 

Mielessä pyörii kaikenlaista... verhot... matto... tyynyliinoja... Ehkä sitten kesälomalla.


7 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköisiä, täytyisi meidänkin kaivaa taas perunat esiin tuota varten, tosin me ollaan vaan koristeltu lahjapaperia ei olla kankaisiin asti vielä päästy :) Ihana tuo keltainen sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo lahjapaperi on kiva idea. Ei tarvitse edes silittää!

   Poista
 2. Minustakin tämä on ihana lopputulos! Ei olla mekään ipanan kanssa kangasta perunalla painettu, kortteja tehtiin joskus. Näistähän saakin vaikka mitä aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä helppo tapa kuvioida kangasta. 30 sekuntia piti silittää väriä kankaaseen leivinpaperin läpi, jotta se pysyy kiinni. Saa nähdä, säilyykö pesuissa.

   Poista
 3. Ai ku ihania! Kyllä näillä on ihana peitellä tuoreita leipiä uudessa kodissa! Arvaa vaan kuinka usein oon ite miettiny samaa kun kyykin kuvaamassa omalla pihalla. Joskus tuntuu että se paras kuvakulma vaatii pöhköimmät kuvausasennot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäystä vielä et mua just opastettiin silittämään Emoa vähintään 2 min että kiinnittyy...

   Poista
  2. Oi voi, kiitos tiedosta! Jaksaisinkohan vielä silittää lisää? Purkissa luki 30 sekuntia.

   Poista