Ompeluhuoneen kauppa

26. elokuuta 2014

Yöpuvut


On tarkoitus jonkin ajan kuluttua muuttaa uuteen kotiin. 
'
"Me muutetaan raksalle", sanovat lapset, mutta äiti arvelee, että siitä tulee koti, kun tavarat kannetaan sisään. Äiti arvelee myös, että ensimmäinen yö uudessa kodissa ei ehkä ole niin ruusuinen kuin tuhansissa haaveissa. Sain ystävältäni vinkin: hän oli hankkinut jokaiselle uudet yöpuvut, jotka sai pukea päälle sitten, kun oltiin ensimmäistä yötä uudessa kodissa. 


On kierrätyskangasta ja ylijäämätilkkua nyt saksittu sitten. 

Enää pitäisi rakentaa se talo valmiiksi. 


8 kommenttia:

 1. Ihana laittaa uudet yöasut päälle :) Kolmen vuoden takainen muisto itsellä uudessa kodissa eka kertaa nukkumisesta. Se on melko jännää ja jää mieleen. Kaikkea pitää kuunnella ja ihmetellä :) Intoa loppusuoralle!

  VastaaPoista
 2. Ajatella, kohta se on valmis! Uskomatonta! Tosi ihanat yöpuvut olet ehtinyt ommella. V.E.P

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana ajatus laittaa uudet yöasut uuteen kotiin. Kauniit yömekot, minulla oli lapsena aika samanlainen. Kivoja muutkin vaatteet!

  VastaaPoista
 4. Ihania yöpukuja ja ihana ajatus säästää ne sinne uuteen kotiin! :)
  Tsemppiä loppuhuipennukseen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne, kyllä tähän raksan loppurutistukseen tosiaan voimia tarvitaan! Ei jää nyt sitten muutto ainakaan yöpuvuista kiinni :).

  VastaaPoista
 6. Voi ihanaa, uuteen kotiin! Muistan kyllä itse sen tunteen, kun muutimme ensimmäiseen omaan rakennettuun taloomme. Sen verran oli väsymystä takaraivossa, että aivan heti ei mitkään vau-tunteet nousseet pintaan. Mutta kyllä siitä sitten iloittiin, kun asia valkeni, että tässähän oikeasti asutaan omassa talossa!

  Nuo yöpuvut on tosi kauniit. Meidän perheeseen kuuluu muuten yksi Oiva-niminen perheenjäsen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin saattaisi hyvin asua Oiva, mutta pyöritellään nyt sitten tätä ihanaa nimeä näissä ompeluksissa...

   Poista